Hakkımızda

KISMET ailesinin 1958 yılında, Kastamonu’da geleneksel lokum, tahin helvası ve akide şekeri üretimi ile gıda sektörüne giriş yolculuğu başlar. 1965 yılında İstanbul’un tarihi bir semti olan Eyüp’te faaliyetlerini sürdürüp, sonrasında 1977 yılında Yalova’ya taşınan üretim, ilk reçetelere ve gelenekselliğe olan bağlılığı değiştirilmeden, 3. kuşaktan Emre-Emel Kısmet kardeşler ile üretim ve geliştirmeye devam etmektedir.

Kısmet Ailesinin uzun yıllardır temsil ettiği, Türkiye ve dünyaya tanıttığı markası olan Meşhur Safranbolu Lokumcusu olarak, geleneksel lezzetleri sizlerle buluşturmak için doğal yöntemlerle, yüksek kalitede, en güvenilir üreticilerden sağlanan 1. kalite ve doğal hammaddeleri, hijyenik koşullarda, katkısız ve kalite standartlarına uygun bir şekilde üretip, özel ambalajlar içinde beğeninize sunuyor.

Türkiye’nin ender ‘BAKIR KAZAN’ kullanarak üretim yapan firması olan Meşhur Safranbolu Lokumcusu’nun tüm ürünleri, siz değerli müşterilerine, damağınızda geçmişten kalan o eşsiz lezzetleri tekrar yaşatacaktır…

Farklılıklarımız

Hiçbir ürünümüzde glikoz bulunmaz.  

Katkı ve koruyucu madde kullanmıyoruz.

Ürünlerimiz GLUTENSİZDİR.

Ürünlerde kullandığımız kuruyemiş oranımız % 16 dır.   

Markamızın geçmişinde 64 yıllık kalite ve deneyim vardır.  

Kusursuz hizmet anlayışı ve müşteri memnuniyeti temel kurallarımızdandır.  

Meşhur Safranbolu Lokumcusu olarak tüm bu politika ve prensipleri esas alarak lokumlarımızın lezzetlerini sizlere sunmaktan mutluluk duyarız.